Kreatív
Gyűrűk
Buli, tánc
Életképek, pillanatok
Kedvencek
Kreatív
Részletek
Gyűrűk

Bemutatkozás

Köszöntelek a honlapon a nevem Rádi Zoltán.

Tizenéves voltam még, amikor először eszembe jutott, hogy meg akarok örökíteni egy naplementét. A családban akkoriban csak egy kis automata filmes gép volt. Tisztán emlékszem arra a nyaralásra. Nagy gondossággal igyekeztem jól elhelyezni a rózsaszínben úszó felhőket a keretben majd izgatottan megnyomtam a gombot.

Sokat kellett várnom mire kezembe foghattam az eredményét, de nagyon büszke voltam rá. Ekkor határoztam el, hogy gyűjtögetni kezdek és a következő nyári zsebpénzemet egy fényképezőgépre fogom költeni. Alig 17 voltam mikor sikerült megvennem.  Úgy éreztem a lehetőségek határtalanok. Így vette kezdetét a szenvedély.

Mindenre és mindenkire rászegeztem, vittem magammal mindenhova, és a különböző pillantásokból láttam az emberek reakcióját, amiből tanulhattam és tanultam is. Most is úgy érzem ezzel az elszántsággal kelek és fekszem.

Szeretem a puha fényeket, a telített színeket, a kifejező tekintetet és az őszinte pillanatokat. Minden portré elkészítése és minden esküvő után tanulok valami újat, nem számít mennyit tudtam, ugyanis a jó pap holtig tanul.

„Melyik fotó a kedvencem? Az amelyiket holnap fogom elkészíteni.” Imogen Cunnigham

Szolgáltatások

Korábbi munkáim

Nadin és Imi
Bármerre jártam tavaly fura volt a tél. Ha esett is hó másnapra elolvadt, és hiába volt előrejelzésben havazás ,egyszerűen elmaradt. Nadin már 2017 nyarán tervezte...
Tovább olvasom
Regi és Attila
  Időjárás ellenőrzése a fotózás előtt 3 nappal: pipa Felszerelés: pipa Eleget pihenni: majdnem Mindent véghezvinni a fotózáson: majdnem Az időjárásról tudtuk, hogy hűvös lesz...
Tovább olvasom
Mercivel és Márkóval az öreg diósban
 ...
Tovább olvasom

Megörökítenéd életed egyik legszebb napját?

Ha tetszettek az oldalon bemutatott munkáim, és szeretnél megbízni, hogy a te esküvődet is feledhetetlenné tegyem, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén!